verificare istoric auto - An Overview

Pentru micile reparatii, iti recomand aceasta trusa de scule auto profesionala. Merita sa o ai mereu in portbagaj, indiferent de starea actuala a masinii.

Va rugam sa fiti informat ca acest web-site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati website-ul Net la nevoile dvs.

Decizia de a folosi versiunea gratuita sau platita a unei astfel de aplicatii depinde de tine si de nevoile specifice. Daca ai nevoie de informatii de baza despre istoricul unei masini, versiunea gratuita poate fi suficienta.

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile care prezinta probleme majore.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe treatment urmeaza sa o faci.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un component esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

Dupa ce ai introdus numarul de inmatriculare, aplicatia va efectua o interogare in baza de day a RAR si iti va afisa informatiile despre istoricul km al masinii. Iti vor fi prezentati kilometri regasiti in diferite verificari tehnice anterioare, precum si knowledge la care acestea au fost efectuate.

Un component essential pe care Inspector Auto il apasa aici acopera este verificarea daunelor. Acest raport ti-ar putea dezvalui evenimentele din trecut treatment ar putea afecta performanta si siguranta masinii pe care o intentionezi sa o cumperi.

three. Verificare istoric revizii: Este vital sa stii daca masina ta a fost supusa la revizii si intretineri regulate. Raportul iti ofera informatii despre istoricul reviziilor si intretinerii, astfel incat sa poti evalua durabilitatea si performanta masinii.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de vital este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

În contextul scumpirilor pronunțate din lumea auto practicate în ultima perioadă și a întârzierilor stocurilor de masini noi, tot mai mulți clienți aleg opțiunea de masina second hand.

Daca esti pasionat de masini si vrei sa afli mai multe detalii despre un anumit vehicul, este significant sa cunosti ce este seria de sasiu sau VIN. Seria de sasiu sau Auto Identification Quantity este un cod unic atribuit fiecarui vehicul si reprezinta o identitate individuala pentru masina.

Datele generate pe acest web-site sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de date a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva date tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “verificare istoric auto - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar